Tapas

Tapas er en rekke mindre retter med variasjon innen kjøtt, fisk, grønnsaker og tilbehør. Tapas kommer opprinnelig fra Spania som et tilbehør til godt drikke. Tapas for folk flest i Norge består av en rekke klassikere som kjøttboller og hvitløks scampi. Vi legger oss på en linje mellom det tradisjonelle og det nordiske kjøkken. Se våre forslag til tapasmenyer og kom gjerne med ønsker så setter vi opp en meny etter ditt behov.

Lille Tapas

Denne tapasen gir deg et godt utvalg av tapas dersom du ønsker noe godt å spise til en enkel sammenkomst, et møte eller en lunsj.

Kjøttboller

Schriracha kylling

Saltbakte poteter

Pølsesnabber, hjemmelaget ketchup

Hvitløks champignon

Rødbetgravet laks med pepperotkrem

Brød

Aioloi

kr 289,- (min 15 personer)

 

 

.

Passe Tapas

Her får du en litt mer utfyllende og variert tapas.

Kjøttboller

Pulled pork med tilbehør

Schriracha kylling

Saltbakte poteter

Pølsesnabber, hjemmelaget ketchup

Hvitløks champignon

Utvalg av spkemeat og oster

Salat med pære, chevre og bringebærvinagraitte

Rødbetgravet laks med pepperotkrem

Brød

Aioloi

Kr 369,-  (min 15 personer)

Store Tapas

Her får du et rikt utvalg av fisk, kjøtt og tilbehør. Dette er tapas for deg som ønsker det beste og største bordet til dine gjester

Kjøttboller

Pulled pork med tilbehør

Schriracha kylling

Saltbakte poteter

Pølsesnabber, hjemmelaget ketchup

Hvitløks champignon

Utvalg av spkemeat og oster

Salat med pære, chevre og bringebærvinagraitte

Chevice av torsk og laks

Rødbetgravet laks med pepperotkrem

Brød

Aioloi

Kr 425,- (min 15 personer)

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com