Om Oss

Go`Lønsjen er startet og drives av meg, Terje Müller Karlsen. Jeg har mange års bakgrunn fra de fleste funksjoner i hotell og restaurant bransjen i Oslo. Med mange harde år på baken ønsket jeg å starte Go`Lønsjen både for å skape min egen arbeidsplass men også for å lage en arena for andre til å vokse og utvikle sine evner. Jeg har selv fått mulighet til å snu livet mitt fra utenforskap til å få følelsen av mestring og fellesskap og ønsker å gi andre den samme muligheten.

  

Sosialt entrepenørskap

Sosialt Entrepenørskap

Go`Lønsjen etterstreber å gi mennesker som har falt utenfor og som ønsker og trenger en ny sjanse nettopp det. En ny sjanse. Til å meste. Til å høre til og til å skape en stabil og ny hverdag med utgangspunkt i egne styrker og verdier. Go`Lønsjen gir mennesker med høl i CV’en og kanskje manglende papirer en mulighet til å ta tak i livet og gjøre noe ut av seg selv. Uansett hvor veien går videre for den enkelte ønsker vi å bidra til, og dra nytte av, de egenskaper og muligheter som ligger i hver enkelt.
 

Fremtid

Vi tror at med et åpent hjerte og sinn, hardt arbeid og målbevissthet kan alle få til akkurat det de ønsker. Hos oss gir vi mennesker muligheter til å skape sin egen fremtid. Vi ønsker å være med på veien, støtte og oppmuntre, lære og undervise. Vi tror at sammen kan vi skape noe som er større enn oss selv.

 

Produkt

Vi skaper hver eneste dag retter og menyer som sprer glede, metthet, energi og en følelse av overflod til våre kunder. All mat er laget fra bunnen av. Av råvarer vi er stolte av og som vi med stolthet serverer våre kunder. Vår mat er laget av hender som ivrer etter å skape og produsere mat som skaper engasjement og glede for våre kunder. Som vi liker å si: Vi lager mat med mening.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com