Kundeomtaler

Vi lever av fornøyde og mette kunder! Se hva noen av de vi leverer mat til har å si om vårt tilbud!

Vi kunne ikke vært mer fornøyd med Go’Lønsjen som leverandør, både til lunsj på kontoret og til større selskap og arrangementer. Go’Lønsjen leverer smakfull mat av gode råvarer, og i tillegg til dette får man ypperlig service. Jeg vil virkelig anbefale Go’Lønsjen til alle som vurderer det.

Marie Bø, QVARTZ 

Vi på Mediterranean Food AS kan anbefale Go`Lønsjen på det varmeste. Sunn, god og smakfull mat som lages fra bunnen av. Det har vært en utfordring for oss å finne en leverandør som er så hensynsfull og ikke minst imøtekommende med tanke på mat allergier. Go`Lønsjen leverer allergi vennlig mat til oss hver dag, og i dag nytes blant annet ferske gluten-, egg- og melkefrie rundstykker.

Xenia Skepetaris, Daglig leder Mediterranean Food As

 

Dette er den beste maten jeg har smakt noensinne. Hjemmelaget, delikat og store gode porsjoner. Vi får masse mat for pengene og alt er laget fra bunnen av. Vi liker og setter pris på at det er stor variasjon fra uke til uke. Go’Lønsjen kan anbefales på det varmeste. Alltid presis levering og god service på alle måter! Jeg gleder meg til lunsj hver dag og det gjør de ansatte også.

Laila Mjeldheim. Daglig leder Det Norske Kartselskap AS

Helt klart tidenes beste lunsj! Jeg får mat ifra GoLunsjen hver dag på jobb og har aldri vært med på noe lignende. Villeste rettene med norsk husmannspreg laget med kjærleik!

Bjørn-Ivar Nordstrøm, ansatt Det Norske Kartselskap AS

Gleder meg til lunsj hver dag, alltid variert og spennende sammensatt selve rettene og variasjon gjennom uken. Go’Lønsjen anbefales!

Beate Gundersen, ansatt Det Norske Kartselskap AS

 

Kontakt oss i dag på e-post post@golonsjen.no eller mobil 41 04 28 30 for en lunsjavtale for din bedrift og ansatte.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com